foťte tříkrálovou sbírku 2013 - fotografická soutěž

SETKALI SE PŘI KOLEDĚ

Sedmý ročník "FOŤTE!" zná své vítěze

Rozhodnutí odborné poroty (maximum 220 bodů)

1. místo foto Bohumil Skupina, Zlín - U Majáku (124 bodů)
  2. místo foto Jana Červenková, Držková (109 bodů)
  3. místo foto Zdeněk Sigmund, Zlín (80 bodů)
  4. místo foto Jiří Řezníček, Zlín - U Majáku (79 bodů)
  5. místo foto Jana Červenková, Držková (66 bodů)
  6. místo foto Jitka Bártková, Doubravy (49 bodů)
  7. místo foto Pavla Hradilová, Machová (42 bodů)

Fotografie hodnotili: Eliška Húšťová, koledník / Mgr. Diana Tuyet-Lan Kosinová, vedoucí PR oddělení, Diecézní charita Brno / Markéta Kunstová, výtvarnice, zájmový atelier ZEBRA / Ing. Martina Lerlová, produkční MARTY PRODUCTIONS / Mgr.Bc. Helena Mráčková, odbor kanceláře hejtmana Zlínského kraje, Public relations a redaktorská činnost / Ing.Mgr. Radim Bačuvčík, Ph.D., vysokoškolský učitel a hudebník / Martin Černý, koledník / Vítězslav Farný, kameraman České televize a výtvarník / Mgr. Miroslav Kašný, náměstek primátora města Zlína a zastupitel Zlínského kraje / Mgr. Pavel Kosek, umělecký fotograf a výtvarník / Mgr. Marek Navrátil, koordinátor sbírek, dobrovolnictví a komunikace s médii, Arcidiecézní charita Olomouc / Ing. Vít Novák, zástupce ředitele Městské policie Zlín / Mgr. Martin Pášma, moderátor a příležitostný herec / Josef Piňos, koledník / P. Josef Šich, emeritní prezident Arcidiecézní charity Olomouc / Vlastimil Vajďák, ředitel Charity Zlín / a vedoucí středisek Charity Zlín: Mgr. Eva Danielová, Mgr. Soňa Jarošová, Mgr. Růžena Sekulová, Božena Sukopová, Mgr. Bronislava Vašáková a Ing. Milan Kozmík.

Internetové hlasování (celkem hlasovalo 871 internetových porotců)

1. místo foto Pavla Hradilová, Machová (324 hlasů)
  2. místo foto Lenka Hrdličková, Zlín (320 hlasů)

Všechny soutěžní fotografie ke shlédnutí zde

Odměny pro účastníky soutěže poskytli či sbírku technicky podpořili

Continental Barum, s.r.o., Golden Apple Cinema a.s., HP-Tronic, spol. s r.o., Knihkupectví Kanzelsberger Zlín, Mgr. Miroslav Kašný, Jana Macečková, Nezbeda, dětský časopis, Noventis, s.r.o., město Zlín, Země pohádek, ZOO Lešná Zlín, Charita Zlín.

Foťte 2013 - soutěž

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode